Onze Fokmerries

kwaliteit & karakter

onze merries worden met liefde verzorgd en zorgen ieder jaar voor prachtige veulens

just a dream acb

Dreamboy x Santano x Cabochon

Just a Dream ACB, niet alleen mooi om te zien, maar ook een droom karakter! Waanzinnig lief voor haar veulens én voor ons. Deze hoogbenige luxe merrie werd zelf als veulen Kampioen van Utrecht. Ze bracht zelf al een GGK NRPS hengst en Vrl Keur KWPN merrie en is bijna Preferent. Haar nakomelingen beschikken over maat en veel kwaliteit en zijn geliefd bij onze klanten. 2023 werd haar gouden zoon Qing ACB Kampioen Midden Nederland NRPS.

D-OC

Drachtig van Toto JR – maart 2024

giulietta acb

Zhivago x Havel x Belisar

Klein maar dapper, dat gaat hier zeker op. Giulietta ACB is zeer sterk gebouwd, maar klein van stuk. Met haar 1.60 kunnen we haar zowel inzetten voor onze paardenfokkerij alsmede onze pony stam. Zij is de moeder van de GGK pony hengst Made in Holland ACB en Kampioensmerrie Miss Giulietta ACB.

PROK STER NRPS 1.60

Drachtig van Cadlanvalley Sir Ivanhoe – april 2024

ninique ii acb

Hero ACB x Santano x Cabochon

Een bijzonder lieve en sterke merrie. Groot in formaat en in karakter. Echt een mensen paard. Ze geniet van aandacht en heeft een top instelling onder het zadel. Veel kracht en looplust. Deze grootramige sterke merrie bracht al een prachtig hengst veulen van For Romance. Ninique beschikt over een mega achterbeen en veel souplesse en is een dochter van onze Danique ACB. Als veulen viel ze al direct positief op door haar houding en kracht.

Niet gedekt voor 2024

Oh my dream acb

Hero ACB x Dreamboy x Santano

Deze zeer elegante merrie is voor ons de 4e generatie. Zowel haar vader, moeder als oma, zijn door ons gefokt. Een zeer sterke moederlijn waar vele top paarden uit voort zijn gekomen. Oh My Dream ACB liet zich op de KWPN keuring als 3 jarige zeer goed zien en behaalde prachtige cijfers. Met name het schakelvermogen, draagkracht en houding werden uitgelicht door de jury. Deze black beauty has it all!

Drachtig van Toto Jr – maart 2024

VRL KEUR PROK D-OC 

Danique acb

Santano x Cabochon x Apolonius

Danique is absoluut een van de meest waardevolle merries in onze fokkerij. Ooit met haar moeder begonnen, nu heeft zij zelf kinderen én zelfs kleinkinderen in onze fokkerij. Haar nakomelingen zijn zeer geliefd en blinken uit in de sport. Uit deze stam fokten we de VSN Kampioene en Danique bracht zelf al meerdere keuring en sport toppers. 

Drachtig van Donkey Boy – mei 2024

PROK PREFERENT PRESTATIE

Miss Giulietta ACb

F.S. Mr. Right x Zhivago x Havel

Deze dame is echt een klasse apart. Een op en top dressuurpony uit een elite paardenstam. Miss Giulietta ACB kan zeer goed bewegen en heeft een prachtig model. Als 3 jarige werd zij Kampioen Midden Nederland. 

Hengstveulen van Duitse top hengst Gold Garant – 18 maart 2024
Golden Dutch ACB
VRL Keur en Prok
Kampioen Midden Nederland NRPS 2023

vind hier jouw droomveulen

Maak kennis met onze veulens, hun familie én onze manier van werken!