Over ons

ACB Dressuur

Exclusieve veulens, een fokkerij vol passie

ACB Dressuur is gevestigd in Woudenberg, centraal in Nederland. De focus ligt op de fokkerij. Ieder jaar worden er een klein aantal veulens geboren en blijven bij voorkeur in onze opfok. Management en welzijn staan centraal. Ieder paard verdient het om echt paard te kunnen zijn. Jaarlijks nemen wij deel aan diverse keuringen. Onze focus ligt op de fokkerij, uit iedere merrie proberen we 1 merrieveulen aan te houden. De overige veulens zijn beschikbaar voor klanten die opzoek zijn naar een kwaliteitsvol veulen voor de toekomst. Een goed achterbeen en goed karakter vormen de basis in onze fokkerij. Iedere dag wordt er met veel liefde en kennis voor onze dieren gezorgd.

0
opgericht
0
veulens
0
verwacht in 2024
0
dagen werk per jaar

When passion meets quality

Vol liefde verzorgen wij met ons team onze paarden. Dag in dag uit staan wij klaar voor onze dieren en proberen wij hen zo optimaal mogelijk te verzorgen en hen alles te bieden wat zij nodig hebben. Voor ons is het erg belangrijk dat welzijn van de paarden voorop staat. Ieder paard is uniek, wij geloven dan ook in een management op maat. Gezond en veilig opgroeien als veulen en presteren binnen de mogelijkheden van het paard. Ieder jaar blinken er weer paarden uit onze fokkerij uit op keuringen en in de sport, daar genieten wij enorm van. Ieder jaar kijken we weer vol verwachting uit naar het veulenseizoen, wie weet zit er weer een toekomstig kampioen bij. We geloven in kwaliteit, wat je er in stopt krijg je terug. Al onze paarden krijgen een uitgebalanceerd menu van hoge kwaliteit ruwvoer, Cavalor krachtvoer, Hartog vezelrijke mixen en indien nodig aangevuld met supplementen. Dagelijks komen ze in de paddock, weide en molen. Ook onze hengsten komen heerlijk in de weide en iedere dag los. Ook (top)sportpaarden moeten paard kunnen zijn.

Een ding is zeker, allen groeien op met de zorg en liefde die ze verdienen!

Meet Our Team

Anne-Claire Bongers de Gunst
Eigenaresse

Anne-Claire is de oprichter van ACB Dressuur. Zij richt zich op het management van de stal en de fokkerij. Daarnaast is zij het gezicht van TopFit HorseShop. Naast het fokken van veulens heeft ze een eigen podcast, de winkel en draait ze meerdere beurzen per jaar. Haar hart ligt bij de fokkerij.

Thijs de Gunst
Echtgenoot en onmisbaar

Thijs werkt als business developper bij Crown Bio. Daarnaast zorgt hij met liefde voor de veulens en helpt daar waar nodig. Bevallingen en de nazorg zijn zijn expertise. Tevens beheert hij 4G camera binnen TopFit HorseShop. Jaarlijks staan we op meerdere beurzen en grote evenementen zoals Jumping Amsterdam en WK Jonge paarden.

Angela Wiedeman
allround medewerker

Angela is nu al enkele jaren in dienst en is breed inzetbaar. Angela is handig met de jonge paarden, zorgt voor de dagelijkse verzorging, waaronder ook het toilleteren en longeren. Tijdens de keuringen zorgt zij dat de paarden en pony’s hun beste beentje voor zetten!

Romy Bos
Allround medewerker

Romy is zeer geduldig en rustig met de jonge paarden, hier ligt echt haar talent. Romy is een echte aanpakker en houdt van doorwerken. Veulens en jonge paarden zijn haar favoriet. Romy is breed inzetbaar en inmiddels al enkele jaren van vaste waarde voor ons team.

vind jouw droom veulen

where passion meets quality